Beste foundation voor vette huid

Beste foundation voor vette huid

Met de foundation van Meroda Cosmetics heb je ook als je een wat vettere huid hebt geen hinder meer van een glimmende huid. De make up glijdt evenmin van je gezicht af, want de perfecte foundation van Meroda Cosmetics houdt zeker 16 uur stand.

Kans op hardnekkige puistjes en mee-eters

Mensen die te kampen hebben met een vette huid, die weten dat dit gepaard gaat met grotere poriën en dat de kans op hardnekkige puistjes en mee-eters groot is. En dat met speciale dank aan de overactieve talgklieren.

Soms wordt te veel talg aangemaakt

Talgklieren maken talg aan. Talg beschermt de huid tegen uitdroging en infecties door bacteriën en schimmels. Soms echter wordt te veel talg aangemaakt. De poriën verwijden om de simpele reden dat ze de talgproductie niet aan kunnen.

Verstopt met talg en dode huidcellen

Om die reden raken de poriën verstopt met talg en met dode huidcellen. Op die manier ontstaan vervolgens mee-eters en puistjes. Gelukkig is er nou met Meroda een aanbieder die de beste foundation voor de vette huid aan kan bieden.

De huid voelt zeer licht aan

De foundation van Meroda Cosmetics verstopt de poriën niet en voelt zeer licht aan de huid. De foundation heeft een hydraterende en verzorgende werking. De foundation zorgt voor schone poriën en een frisse look.

Met een kwast creëer je steeds het beste resultaat

Met behulp van een kwast creëer je met de foundation steeds het beste resultaat. Door de kwast dringen de pigmentkorrels dieper de huid binnen en op die manier wordt een wit waas ook nog eens voorkomen.

Make up blijft zestien uur perfect zitten

Door het gebruik van de innovatieve foundation weet je zeker dat je make up gedurende zestien uur blijft zitten. Dat heeft weer alles te maken met de natuurlijke finish van de foundation van Meroda Cosmetics.

De beste dekking en geen roodheid en onzuiverheden

Zoek je foundation met de beste dekking en wil je nooit meer met roodheid te maken krijgen? Dan kies je voor de foundation van Meroda. Ook onzuiverheden aan de huid zie je net. Je hebt altijd een frisse en stralende uitstraling bij gebruik van deze foundation.

Meroda zet iets unieks in de markt

Meroda heeft met de Changing foundation iets unieks in de markt gezet. Deze exclusieve foundation past zich moeiteloos aan bij alle huidskleuren. De stress die je zo lang had bij de zoektocht naar de foundation die past bij jouw huidskleur, is daarmee voorgoed verdwenen.

Natuurlijke en perfecte dekking

De Changing foundation van Meroda biedt een natuurlijke en perfecte dekking. De foundation is als geen enkele andere foundation in staat de roodheid en onzuiverheden op de huid te verbergen.

Prachtige natuurlijke look

Ook met een vette huid krijg je de garantie dat door het aanbrengen van de foundation de make up zeker zestien uur perfect zit. Je hebt zeker zestien uur lang een prachtige natuurlijke look.

Geen stress meer van de zoektocht naar de juiste kleur foundation

De stress of je foundation wel past bij jouw huidskleur is voorgoed verleden tijd. De Changing foundation neemt namelijk de kleur van je huid aan op het moment dat het in contact komt met je huid. Behalve dat wordt ook de roodheid en worden oneffenheden weggewerkt.

Unieke Ultra HD Foundation

Meroda Cosmetics ontwikkelde met de Changing foundation een unieke Ultra HD Foundation. Met de foundation creëer je steeds een zeer natuurlijke uitstraling. Het product is hypoallergeen en dus geschikt voor de gevoelige huid. De foundation is prima geschikt voor de vette huid en is 100 procent dierproefvrij en vegan.

Ook een beschermende werking

De foundation van Meroda beschikt over SPF 15. Daardoor geniet jouw huid ook nog eens de beste bescherming. Voor je met de unieke foundation aan de slag gaat, is het verstandig eerst de huid zeer grondig te reinigen.

Vanaf het midden naar de buitenkant van je gezicht

Je gebruikt vervolgens drie of vier pompjes foundation. Je smeert de foundation vanaf het middenuit naar de buitenkant van je gezicht, dit doe je dus met een kwast. Vervolgens laat je de foundation even intrekken. Vervolgens ga je met een frisse en stralende huid de dag tegemoet.

Geschikt voor elke huidskleur

Heb je een vette huid? Dan kun je deze foundation van Meroda prima gebruiken. Het is een product dat geschikt is voor elke huidskleur. Steeds garandeert het een perfecte, natuurlijke dekking. De foundation voelt steeds zeer licht aan de huid.

Hydraterende en verzorgende werking

De Changing foundation heeft een hydraterende en verzorgende werking. Belangrijk, want ook de vette huid kan vochtarm zijn. Door het gebruik van de foundation blijven je poriën schoon en houd je steeds de frisse look.

Simpelweg de beste foundation

Met de foundation van Meroda kies je simpelweg voor de beste foundation, ook als je een vette huid hebt of een vette T-zone hebt. Je huid wordt beschermd en je ziet er gedurende de dag steeds stralend en fris uit.