Beste foundation voor droge huid

Kies je voor de innovatieve cosmetica van Meroda Cosmetics dan kies je ook voor de beste foundation voor de droge huid. De innovatieve foundation biedt altijd de beste dekking. Je bent voorgoed verlost van roodheid en onzuiverheden op de huid en je maakt met deze foundation altijd een frisse en stralende indruk. Ook als je een droge huid hebt dus.

Meroda geniet bekendheid van de Changing foundation

Wie aan Meroda denkt, die denkt uiteraard meteen aan de Changing foundation. Met het ontwikkelen van dit product is de stress van de zoektocht naar de foundation die bij jouw huidskleur past voorgoed verleden tijd.

De beschadigde beschermlaag

Meroda biedt dus ook de beste foundation als je een drogere huid hebt. Die droge huid heeft onder meer te maken met de barrièrefunctie, dit is de beschermlaag. Je verliest meer vocht bij een beschadigde beschermlaag. De beschermlaag wordt overigens geregeld door de bovenste huidlaag, de hoornlaag.

Tekort aan vetten kan ook oorzaak zijn

Vaak is bij een droge huid sprake van een tekort aan vetten. Door dat tekort is je huid minder goed in staat om vocht vast te houden namelijk. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je een drogere huid kunt hebben.

Niet te vaak en niet te warm douchen

Te vaak en te warm douchen bijvoorbeeld kan een reden zijn van een drogere huid. Hetzelfde geldt als je veel zeep gebruikt als je onder de douche staat en kou, wind en droge lucht kan eveneens een droge huid veroorzaken.

Slechte leefgewoonten en de droge huid

De droge huid kan eveneens aangeboren zijn, het kan echter te maken hebben met slechte leefgewoonten. Belangrijk dus om goed en gevarieerd te eten, voldoend ete drinken en eveneens goed te bewegen.

De producten van Meroda

Hoewel het altijd aan te raden is om te proberen een droge huid te voorkomen, is het prettig te weten dat je met een droge huid een beroep kunt doen op de producten van Meroda. Behalve dat ben je ook voor eens en altijd verlost van de eeuwige zoektocht naar de kleur die aansluit bij jouw huidskleur.

Geen stress meer

Voor veel gebruikers van foundation was het bijzonder moeilijk om een foundation te vinden die paste bij de natuurlijke huidskleur. Omdat de Changing foundation zich aanpast aan jouw natuurlijke huidskleur, is die stress weggenomen.

Neemt je natuurlijke huidskleur aan

Het zoeken naar de juiste foundation voor jouw huidskleur is met Changing foundation niet meer nodig. Op het moment dat de foundation in contact komt met de huid, neemt het meteen jouw natuurlijke huidskleur aan.

Luxe cosmeticamerk

Ook als je een drogere huid hebt, altijd biedt de foundation van het luxe cosmeticamerk een zeer natuurlijke dekking. De Changing variant is een licht dekkende foundation. De foundation weet op zeer natuurlijke wijze roodheid en onzuiverheden te verbergen.

Zestien uur lang een zeer natuurlijke look

Ga je met de drogere huid deze foundation gebruiken, dan kun je er zeker van zijn dat het tenminste zestien uur perfect zal blijven zitten en een zeer natuurlijke look zal bieden. Daarmee is sprake van een uniek product.

De Ultra HD Foundation is zeer geschikt voor de droge huid

De Changing foundation, ook zeer geschikt voor de droge huid, is een wat men noemt Ultra HD Foundation, en deze foundation staat garant voor een natuurlijke uitstraling. De foundation is hypoallergeen en eveneens geschikt voor de gevoelige, droge huid.

Het product is volledig dierproefvrij en vegan

Vanzelfsprekend is sprake van een 100 procent dierproefvrij en vegan product. Het product is bovendien waterproof en het beschikt over SPF 15. Daarmee beschermt deze foundation ook nog eens de huid op meer dan uitstekende wijze.

Reinig eerst altijd de huid voor je met de foundation gaat werken

Hoe je werkt met deze foundation? In eerste instantie zorg je dat je de huid goed reinigt.  Gebruik vervolgens tussen de drie of vier pompjes foundation. Je smeert het product vanaf het midden uit richting de buitenkant van het gezicht.

Gebruik altijd een kwast voor het aanbrengen van de foundation

Werk bij het aanbrengen van een foundation altijd met een kwast. Voorts laat je de foundation altijd even intrekken. Vervolgens ben je verzekerd van een stralende huid gedurende het overgrote deel van de dag.

Licht dekkende foundation geschikt voor de droge huid

De unieke foundation is geschikt voor elke huidskleur. Iedereen kan er gebruik van maken en de dekking oogt steeds perfect en zeer natuurlijk. Oneffenheden blijven onzichtbaar. De foundation van Meroda Cosmetics geldt als licht dekkend overigens.

Pigmentkorrels trekken dieper in de huid

Meroda dringt aan op het gebruik van de kwast. De reden? Dat is omdat er simpelweg sprake is van een beter resultaat met een kwast. De pigmentkorrels komen zo dieper in de huid. De bekende witte was blijft zo gelukkig uit.

Natuurlijke finish staat voor perfecte dekking gedurende langere periode

De natuurlijke finish van de foundation staat garant voor tenminste zestien uur perfecte dekking. Van verstopte poriën zal geen sprake meer zijn en - goed nieuws voor mensen met een droge huid- de foundation hydrateert en verzorgt. De poriën blijven schoon, de look blijft steeds fris.