Moederdag Make-up Handleiding

Moederdag staat voor de deur! Volg onze stap voor stap make-up tutorial en zie er absoluut prachtig uit voor JOUW dag.

 

Stap 1: Bereid je huid voor

Start met het reinigen van je gezicht en breng Meroda Cosmetics Velvet Skin Primer aan als zachte ondergrond voor je make up. De primer bevat Vitamine E voor optimale hydratie en het voeden van de huid.

 


Stap 2: Breng Changing Foundation aan

Breng de Changing Foundation aan met de 2-in-1 foundation Brush. Deze lichtgewicht formule past zich aan naar fair tot medium huidskleuren en zorgt voor lichte dekking. Het bevat SPF 15 wat de huid beschermt tegen zonnestralen.

 

Stap 3: Conceal vlekken of donkere cirkels

Gebruik Meroda Cosmetics Universal Concealer om vlekken of donkere cirkels onder je ogen te bedekken. Deze concealer bevat veel verzorgende ingrediënten, zoals Vitamine E en olijfolie.


Stap 4: Breng wat kleur aan op je wangen

Breng je favoriete blush aan voor een natuurlijke look.

 

 

Stap 5: Je ogen

Begin aan de basis van je wimpers en breng de Meroda Cosmetics Gilded Lashes Mascara aan in een op en neer gaande beweging. De mascara is waterproof en zorgt voor langere wimpers, dus zorg ervoor dat iedere wimper evenveel wordt meegenomen voor het beste effect. Gebruik het puntje van de mascara om de kleinere wimpers in de hoeken van je ogen te raken.

 

 

Stap 6: De perfecte lippen

Gebruik de Meroda Cosmetics Signature Lip Pencil in de kleur Perfect Nude. Start met de buitenste randen van je lippen. De lip pencil is boterig en heeft een matte finish, waardoor deze makkelijk aan te brengen is. Vul vervolgens de rest van je lippen om een goede basis te creëren voor je lipstick.


Stap 7: Breng de Velvet Dream Lipstick aan

Breng vervolgens de Meroda Cosmetics Velvet Dream Lipstick aan in de kleur Perfect Nude. De lipstick heeft een velvet matte finish en is sterk gepigmenteerd, dus begin met een lichte laag en bouw op naar de gewenste intensiteit. Gebruik een lip brush of je vinger om de lipstick met de lip pencil te blenden voor het beste resultaat.


That’s it! Deze mommy-on-the-go look is makkelijk te bereiken en perfect voor Moederdag.