Beleid voor terugbetaling van producten

We zijn verheugd om ons verbeterde restitutiebeleid te introduceren, dat nu een 100% garantie biedt aan alle eerste kopers van onze Changing Foundation en Velvet Dream Lipsticks.

 • ALGEMENE VOORWAARDEN

  Eerste aankoop:
  Als dit je eerste aankoop is van de Changing Foundation of een van onze Velvet Dream Lipsticks en je vindt dat het product niet aan je verwachtingen voldoet, kom je in aanmerking voor een volledige terugbetaling. We vragen je alleen om uit te leggen waarom het niet aan je wensen voldeed en ons foto's te sturen zodat we ons product kunnen blijven verbeteren.

  Terugbetalingsperiode:
  Het terugbetalingsproces moet binnen 30 dagen na ontvangst van het product worden gestart. Verzoeken die na deze periode worden ingediend, komen niet in aanmerking voor restitutie volgens dit beleid.

  Belangrijke opmerkingen:
  1. Deze eenmalige aanbieding is uitsluitend voor klanten die onze Changing Foundation of Velvet Dream Lipsticks voor het eerst proberen. Latere aankopen van de Changing Foundation of een van onze Velvet Dream Lipsticks komen niet in aanmerking voor dit restitutiebeleid.
  2. Elk misbruik of oneigenlijk gebruik van dit beleid zal resulteren in het verlies van het recht op terugbetaling.

  We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent over onze producten. Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben met betrekking tot ons restitutiebeleid, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.