VERZENDING

KAN JE HET ANTWOORD DAT JE ZOEKT NIET VINDEN?

Neem contact met ons op via de knop "Help" op de website!

 • VERZENDING EN LEVERTIJD

  Bestellingen voor Nederland moeten vóór 23:59 CET worden geplaatst om deze de volgende dag te ontvangen. Bestellingen voor de rest van Europa moeten vóór 22:30 CET worden geplaatst om op tijd te zijn; anders worden bestellingen die na dit tijdstip zijn geplaatst beschouwd als Dag -1 bij het berekenen van de verwachte leveringsdatum. Bestellingen voor de rest van de wereld moeten vóór 18:00 CET worden geplaatst om op tijd te zijn; anders worden bestellingen die na dit tijdstip zijn geplaatst beschouwd als Dag -1 bij het berekenen van de verwachte leveringsdatum. Leveringstijden zijn gebaseerd op bestellingen geplaatst tussen maandag en vrijdag en gelden voor werkdagen. Dus een bestelling geplaatst op vrijdag (Dag nul) naar Oostenrijk, bijvoorbeeld, heeft een verwachte leveringsdag van dinsdag of woensdag van de volgende week. Bestellingen geplaatst op zaterdag EN zondag vóór de sluitingstijden worden behandeld als Dag nul bij het berekenen van de verwachte leveringsdata.

 • PREMIE VERZEKERING 

  Als je hebt betaald voor Premium-verzending, dan ben je beschermd tegen verloren, vermiste, beschadigde of gestolen pakketten ter waarde van je bestelling.  

    

  Als je een van deze ongelukkige gebeurtenissen hebt meegemaakt tijdens het bezorgproces bij onze externe vervoerders, dan zullen wij een claim voor je indienen, zodat we je snel een nieuwe bestelling kunnen sturen of je geld terug kunnen storten, afhankelijk van je keuze.  

    

  Om ons op de hoogte te stellen van de vereiste claim, klik je op ons "Help"-portaal op de hoofdpagina van onze website en volg je de instructies onder "Premium Verzekering voor Verzendingen" en volg je de eenvoudige stappen om je documentatie te uploaden.  

    

  Lees en volg de onderstaande richtlijnen om ervoor te zorgen dat je de benodigde informatie klaar hebt voor het "help"-portaal. 

   

  1. Ontbrekende pakketaanvragen  

  • Wachttijd: Klanten moeten 2 dagen na de geschatte leverdatum (In Europa) en 3 dagen (Rest van de wereld) wachten om een vermist pakket te claimen. 
  • Op de trackinglink staat Afgeleverd: Als de trackinglink aangeeft dat het pakket is afgeleverd, maar de klant het niet heeft ontvangen, moet hij 1 dag wachten voordat hij een claim kan indienen. 
  • Eerste stappen: Klanten moeten eerst navraag doen bij de buren, afhaallocaties, enz. voordat ze een claim indienen. 


  2. Onjuiste handtekening
   

  • Verschil in handtekening: Als de geregistreerde handtekening op het portaal van de bezorger niet van de ontvanger is en de beoogde ontvanger het pakket niet heeft ontvangen, moet deze een voorbeeld van zijn handtekening indienen als onderdeel van de claim om de discrepantie te bevestigen. 


  3. Gestolen pakketten
   

  • Waardedrempel: Voor gestolen pakketten met een waarde van €100 of meer:  
  • Politierapport: Er moet een politierapport worden ingediend.  
  • Documentatie: Het nummer van het politierapport moet worden opgenomen in de documentatie van de claim.  
  • Eventueel beschikbaar foto-/videobewijs (bijv. beelden van beveiligingscamera's).

   4. Beschadigde pakketten  
  • Fotobewijs: Klanten zijn verplicht om fotobewijs van de schade te leveren.  
  • Timing: We raden aan om foto's te nemen zodra de schade wordt opgemerkt. 


  5. Claimverwerking
   

  • Zodra je de instructies van het "help"-portaal hebt ingevuld en alle gevraagde informatie en documentatie hebt ingediend, wordt er een nieuwe bestelling aangemaakt of wordt je aankoop zonder gedoe of verdere verplichtingen terugbetaald. 

   6. Vereiste documentatie  
  • Beschrijving: Een gedetailleerde beschrijving van wat er is gebeurd.  
  • Commerciële factuur: Een commerciële factuur met prijzen voor elk item en het totaal inbegrepen.  
  • Foto/video bewijsmateriaal: Foto en/of video van de schade of ander relevant bewijsmateriaal (bijv. beelden van beveiligingscamera's).  
  • Referentienummer voor tracering: Het tracking referentienummer van de retourzending van je artikelen (indien van toepassing).  
  • Referentienummer politierapport: Het referentienummer van het politierapport (indien van toepassing). 


  7. Timing
   

  - Het is van cruciaal belang dat je zo snel mogelijk een claim indient via het Help-portaal met je bewijsmateriaal (houd rekening met de bovenstaande regels om rekening te houden met eventuele vertragingen bij de vervoerder). We hebben slechts 1 maand vanaf de besteldatum om namens jou een claim in te dienen en daarom kunnen we je claim na deze datum NIET verwerken en kunnen we je geen nieuwe bestelling of restitutie aanbieden.  

  - Houd je aan de tijdsinstructies om je Premium verzenddekking volledig te benutten.

 • WERKDAGEN EN FEESTDAGEN:

  Op de volgende feestdagen worden pakketten niet verzonden vanuit ons fulfilmentcentrum:

  25/26 december1 & 2 januari

 • BESTELLINGEN VOLGEN:

  Wanneer je bestelling klaar is om te worden verzonden, ontvang je een e-mail ter bevestiging van de verzending. De e-mail bevat verzendgegevens, je volgnummer en een link om het pakket te volgen. Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan uw SPAM. Je kan ook contact opnemen met de klantenservice van Meroda Cosmetics om je bestelling te volgen via de knop "Help" op de website.

 • IK HEB MIJN BESTELLING NIET ONTVANGEN, MAAR VOLGENS DE TRACKINGGEGEVENS WEL. WAT MOET IK DOEN?

  Het is belangrijk dat je dit probleem ONMIDDELLIJK aan ons meldt. Om ons in staat te stellen een onderzoek in te stellen bij ons distributiecentrum of onze verzendpartners en de artikelen te vervangen, moeten we dit binnen 7 dagen na de aangegeven leverdatum doen. Dit geldt ook voor onze klanten die de Premium verzendoptie hebben gekocht, maar we kunnen veel sneller handelen om je bestelling te vervangen zonder vertragingen bij het onderzoek door derden. Neem contact met ons op via de knop "Help" op de website en volg de instructies om een vraag/claim in te dienen.

 • HOE KOM IK IN AANMERKING VOOR GRATIS VERZENDING?

  We verzenden gratis voor bestellingen van meer dan €45.

 • WAT MOET IK NOG MEER WETEN OVER DE VERZENDING VAN MIJN BESTELLING?

  We kunnen levertijden niet garanderen; deze zijn indicatief en alleen ter informatie.