BESTELLINGEN & TRACKING

KAN JE HET ANTWOORD DAT JE ZOEKT NIET VINDEN?

Neem contact met ons op via de knop "Help" op de website!

 • VERWERKING

  Bestellingen worden van maandag tot en met zaterdag verwerkt en verzonden (met uitzondering van feestdagen).

  Bestellingen die op een zondag worden geplaatst en betaald, worden op maandag verwerkt en verzonden.

  We sturen een bevestiging per e-mail zodra we je betaling hebben ontvangen. Je ontvangt een nieuwe bevestiging zodra je bestelling is verzonden naar het opgegeven adres.

  Wij zijn niet aansprakelijk voor niet-levering of verkeerde levering als gevolg van onjuiste invoer van gegevens. Vul alle onderdelen van je adres in en vergeet je huisnummer niet (het zal je verbazen hoeveel mensen dat doen).

  Als je de benodigde adres- of contactgegevens niet invult, kan dit ertoe leiden dat je bestelling de status "onvervuld" behoudt. We proberen altijd contact met u op te nemen als dit het geval is. Je reactie is nodig om je bestelling te verzenden en te leveren. Soms krijgen we feedback dat onze e-mails in de mappen "SPAM" of "Junk" terechtkomen, dus controleer deze mappen als je je pakket niet binnen de geplande levertijd hebt ontvangen. De bestelling kan slechts 30 dagen onvervuld blijven, daarna zijn we genoodzaakt de bestelling te annuleren vanwege de buitensporige dagelijkse administratie om de bestelling te beheren. Als we binnen 30 dagen na het plaatsen van de bestelling geen reactie van je hebben ontvangen, wordt je bestelling geannuleerd ZONDER restitutie vanwege de extra administratiekosten. Maar zoals we gewend zijn, verwachten we dat als je bestelling niet binnen de aangegeven tijd wordt geleverd of als je geen bevestiging van verzending met trackingnummer hebt ontvangen, je contact opneemt met ons supportteam om een vraag te stellen.

  Je bestelling wordt geleverd door een koeriersdienst. Als je niet aanwezig bent om je bestelling in ontvangst te nemen, kan ons koeriersbedrijf een bezorgkaart achterlaten zodat je alternatieve afspraken kunt maken of je pakket op een afhaallocatie kunt afgeven. Om een veilige en onbeschadigde levering van je bestelling te garanderen, kan ons koeriersbedrijf de bestelling niet 'verborgen' achterlaten op het adres.

  We kunnen geen levertijden garanderen; deze zijn indicatief en alleen ter informatie. We werken echter nauw samen met de koeriers om de service te verbeteren en we zullen binnenkort bezorgopties introduceren bij het afrekenen waarbij je kunt betalen om de bezorging of verzekering te upgraden.

 • STATUS VAN MIJN BESTELLING

  Je vindt een Track & Trace-nummer in de e-mail met de verzendbevestiging. Met de Track&Trace-link in de e-mail kun je de status van je bestelling volgen.

  Voor verzending binnen Nederland en België geldt dat als de betaling van je bestelling is gelukt op werkdagen, meer dan 95% van deze bestellingen de volgende dag al wordt bezorgd.

  Houd er rekening mee dat de koerier mogelijk tot 24 uur nadat de bestelling is verzonden geen volginformatie online plaatst.

  In het onwaarschijnlijke geval dat je pakket niet binnen de reguliere levertijd aankomt, neem dan ONMIDDELLIJK contact met ons op.
  We kunnen alleen binnen 7 DAGEN na de oorspronkelijke leverdatum een onderzoek starten bij de koerier.

  Hoe sneller we het claim- en onderzoeksproces starten, hoe sneller we je artikelen opnieuw kunnen verzenden of je geld kunnen teruggeven.

 • BESCHRIJVINGEN VAN DE BESTELSTATUS

  Verwerking
  Je bestelling wordt momenteel verwerkt in ons magazijnsysteem.

  Verzonden
  Onze koerier heeft je bestelling opgehaald uit ons magazijn en is bezig deze bij je af te leveren.

 • EEN VERMIST PAKKET VINDEN

  Als de trackinginformatie voor uw pakket de levering bevestigt en je het geleverde pakket niet kunt vinden, zorg er dan voor dat je voordat je contact met ons opneemt:

  1 Bij buren en familieleden navraag doet
  2 Kijk rond op de afleverlocatie
  3 Kijk of er een bericht van de koerier is van een poging tot bezorging