retourneren

KAN JE HET ANTWOORD DAT JE ZOEKT NIET VINDEN?

Neem contact met ons op via de knop "Help" op de website!

 • TERUGBETALING, RETOURNERING EN ANDERE KLANTENBELEID

  Bij Meroda Cosmetics streven we naar tevredenheid over onze producten. Bekijk hieronder ons retourbeleid:

  100% tevredenheidsgarantie

  Bevallen onze make-up producten je niet, om welke reden dan ook? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug!* We kunnen je bestelling ook omruilen voor iets van dezelfde waarde die beter bij je past. Je hoeft het product niet eens naar ons terug te sturen! We vragen je alleen om de redenen en, indien mogelijk, foto's of video's te geven om ons te laten weten wat het probleem was. We willen onze producten blijven verbeteren en jouw feedback helpt ons bij deze missie!

  *Algemene voorwaarden

  1. Het restitutieverzoek moet binnen 30 dagen na ontvangst van het product worden ingediend. Verzoeken die na deze periode worden ingediend, komen niet in aanmerking voor restitutie onder dit beleid.

  2. Dit beleid geldt alleen voor onze cosmeticaproducten. Accessoires die we in onze winkel aanbieden, vallen niet onder dit aanbod.

  3. Deze aanbieding geldt niet voor bundels of multi-packs.

  4. We willen dat je onze cosmetica producten kunt uitproberen zonder je zorgen te maken of het product wel geschikt is voor jou! Daarom is dit een eenmalige aanbieding voor klanten die onze producten voor de eerste keer proberen. Het kan niet worden toegepast op klanten die hetzelfde product opnieuw bestellen.

  5. Restituties worden teruggestort aan het oorspronkelijke betaalmiddel dat is gebruikt voor de aankoop. Het kan tot 5 tot 7 dagen duren vanaf de datum van aanvaarding van je restitutieverzoek door onze Klantenservice om de restitutie te verwerken.

  6. De oorspronkelijke verzendkosten worden niet terugbetaald.. Dit is het gevolg van distributie partnerschappen met derden.

  7. Als je bestelling in aanmerking komt voor gratis verzending, worden de verzendkosten in mindering gebracht op je restitutie. Dit heeft te maken met ons beleid voor distributie door derden, en de verzendkosten van je bestelling zijn al verrekend met onze partner bij het maken van de bestelling. We kunnen deze kosten niet verhalen op onze partners, en je hebt het product tenslotte via hun service ontvangen.

  8. Gratis items en promotieartikelen komen niet in aanmerking voor dit beleid.

  9. Misbruik of onrechtmatig gebruik van dit beleid heeft tot gevolg dat de terugbetaling vervalt.

  10. Voor niet-make-up producten geldt het standaard retourbeleid.

  Wat als ik een terugkerende klant ben en een probleem heb met mijn bestelling?

  1. Als je een terugkerende klant bent en je hebt een probleem met je bestelling, dan kunnen we je in de volgende gevallen een vervangend artikel sturen of je geld teruggeven:

  a. Je meldt je probleem aan ons binnen de respijtperiode van 30 dagen;

  b. Het product was duidelijk beschadigd bij aankomst. Je moet foto's aanleveren als bewijs.

  c. Het product werkt niet zoals verwacht en is mogelijk defect. Je hebt ook foto's of video's nodig om je verzoek te kunnen verwerken.

  2. We kunnen je vragen om het LOT-nummer van het beschadigde of defecte product, zodat we het probleem kunnen onderzoeken.

  3. Als je een bundel of multi-pack hebt besteld, kunnen we alleen het beschadigde artikel opnieuw opsturen of je geld teruggeven in plaats van de hele bundel of multi-pack.

  4. We kunnen geen vervanging of terugbetaling aanbieden voor artikelen die meer dan 30 dagen voor het oorspronkelijke verzoek zijn gekocht.

  5. We accepteren op dit moment geen retourzendingen van cosmeticaproducten.

  Onze Klantenservice helpt je graag bij het vinden van een passende oplossing. We willen dat je blijft genieten van onze producten en dat onze fantastische cosmetica hun weg vinden naar jouw make-up tasje!

  Contactgegevens:

  Als je vragen of opmerkingen hebt over ons retour-, annulerings- en restitutiebeleid, kun je contact opnemen met onze Klantenservice. We zijn er om je te helpen.

  Disclaimer:

  Meroda Cosmetics behoudt zich het recht voor om dit beleid op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Eventuele wijzigingen in het beleid zullen onmiddellijk van kracht zijn na publicatie op onze website. Het is jouw verantwoordelijkheid om dit beleid regelmatig te controleren in verband met updates. Door een aankoop te doen bij Meroda Cosmetics, ga je  akkoord met de voorwaarden van bovenstaand beleid.

 • IK HEB MIJN BESTELLING ONTVANGEN, MAAR DE ARTIKELEN LIJKEN TIJDENS HET TRANSPORT BESCHADIGD TE ZIJN OF ER LIJKT MET DE DOOS TE ZIJN GEKNOEID. WAT MOET IK DOEN?

  Het is belangrijk dat je dit ONMIDDELLIJK aan ons meldt. Als we een succesvol onderzoek willen starten met ons verzendcentrum of onze verzendpartners en de artikelen willen vervangen, moeten we dit binnen 7 dagen na ontvangst doen. We maken foto's van elke bestelling voordat we de doos sluiten, dus tijd is echt belangrijk om deze foto's te controleren en het onderzoek te starten. Neem contact met ons op via de knop "Help" op de website.

  Een medewerker van onze klantenservice neemt binnen 48 uur contact met je op om het probleem op te lossen.

 • IK HEB EEN VERKEERD/DEFECT ARTIKEL ONTVANGEN

  Als je een defect of verkeerd artikel hebt ontvangen, maak dan foto's van het product, met de nadruk op het verkeerde artikel/de beschadiging en neem contact met ons op via de knop "Help" op de website.

  Een medewerker van onze klantenservice neemt binnen 48 uur contact met je op om het probleem op te lossen.

 • IK HEB EEN CADEAU ONTVANGEN BIJ EEN BESTELLING DIE IK WIL RETOURNEREN

  Neem contact met ons op via de knop "Help" op de website.

  Een medewerker van onze klantenservice neemt binnen 48 uur contact met je op om het probleem op te lossen.