retourneren

KAN JE HET ANTWOORD DAT JE ZOEKT NIET VINDEN?

Neem contact met ons op via support@merodacosmetics.com!

Voor internationale Retourzendingen, bezoek deze link https://merodacosmetics.eu/pages/returns

Voor SE retouren, bezoek deze link https://meroda-cosmetics.se/pages/retourneren

 • IK HEB MIJN BESTELLING ONTVANGEN, MAAR DE ARTIKELEN LIJKEN TIJDENS HET TRANSPORT BESCHADIGD TE ZIJN OF ER LIJKT MET DE DOOS TE ZIJN GEKNOEID. WAT MOET IK DOEN?

  Het is belangrijk dat je dit ONMIDDELLIJK bij ons meldt. Als we een succesvol onderzoek willen instellen bij ons verzendingscentrum of onze verzendingspartners en de artikelen willen vervangen, moeten we dit binnen 7 dagen na ontvangst doen. We fotograferen elke bestelling voordat we de doos sluiten, dus tijd is echt belangrijk om deze afbeeldingen te controleren en het onderzoek te starten. Volg de normale retourprocedure door het retourformulier in te vullen, maar vergeet niet dat je 7 dagen de tijd hebt om ons op de hoogte te stellen, inclusief foto's van eventuele schade.

 • IK HEB EEN VERKEERD/DEFECT ARTIKEL ONTVANGEN

  • Als je een defect of verkeerd artikel hebt ontvangen. Maak dan foto's van het product, met de nadruk op het verkeerde artikel/de beschadiging en stuur deze naar support@merodacosmetics.com met je bestelgegevens. Gebruik vervolgens het retourformulier om je defecte artikel terug te sturen.
 • IK HEB EEN CADEAU ONTVANGEN BIJ EEN BESTELLING DIE IK WIL RETOURNEREN

  Als je een GRATIS cadeau bij je aankoop hebt ontvangen, moet je dit bij je retourzending voegen om het volledige betaalde bedrag terugbetaald te krijgen.

 • RICHTLIJNEN EN CRITERIA

  Geretourneerde artikelen moeten zo snel mogelijk worden geretourneerd, maar niet later dan 30 dagen na ontvangst. Na deze periode kunnen we geen retouren meer accepteren. Alle geretourneerde artikelen moeten ongebruikt, ongeopend en in de originele plastic verpakking zitten (met uitzondering van Universal Line-producten). Om je retour met succes te kunnen accepteren en verwerken. Je moet het retourformulier downloaden, afdrukken en invullen met vermelding van de redenen voor de retourzending. Doe het retourformulier in de doos en vermeld duidelijk 'Retourzending' op de buitenkant van de verpakking. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren van de artikelen. Zorg ervoor dat alle geretourneerde artikelen in de originele verzendverpakking worden geretourneerd, of als die niet beschikbaar is, zorg er dan voor dat de producten goed verpakt zijn zodat ze niet beschadigd raken tijdens het verzenden. Zorg ervoor dat alle retourpakketten worden verzonden met een traceerbare, verzekerde service. We kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor artikelen die tijdens het transport beschadigd of zoekgeraakt zijn. Eenmaal geretourneerd, gecontroleerd en geaccepteerd, heb je recht op een volledige terugbetaling, exclusief retourverzendkosten.

 • HOE RETOURNEER JE JE ARTIKEL(EN)

  1.Download het retourformulier, print het uit en vul het in. Vul dit formulier VOLLEDIG in. Anders kan je retourzending niet in behandeling worden genomen.

  2. Zorg ervoor dat de retourzending goed verpakt is en aan alle onderstaande voorwaarden voldoet:
  A. Doe het retourformulier in de doos en vermeld duidelijk 'Retourzending' op de buitenkant van de verpakking.
  B. Alle geretourneerde producten moeten ongebruikt, ongeopend en compleet in de originele verpakking worden geretourneerd. Zorg voor een goede verpakking zodat het product niet beschadigd kan raken in de post.
  C. Gebruik een verzekerde tracking service om er zeker van te zijn dat het pakket veilig bij ons aankomt.
  D. Stuur een follow-up e-mail met de trackingcode naar support@merodacosmetics.com.

  3. Stuur het pakket naar het volgende adres:

  Afdeling Retourzendingen
  TRL Fulfilment
  Barnsteen 800Dordrecht, 3316KK

  Meroda Cosmetics is niet verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van een product. Meroda Cosmetics is niet verantwoordelijk voor beschadigde of zoekgeraakte pakketten.

 • RETOURFORMULIER